Centrul TERMIKA a montat o pompa de caldura aer apa 30kw la Biserica “Sfintii Trei Ierarhi” din Chisinau

In ultima perioada  tot mai mult se simte povara cheltuielilor pentru incalzirea incaperilor, fie in casa de locuit,   fie alte spatii locative.

Tot mai des oamenii sunt in cautarea unor surse de incalzire mai sigure si mai ieftene si tot odata sa nu fie dependenti de un furnizor cum sa obisnuit pina acum.  Solutia optimala este sa detii  o sursa ieftena si  alternativa pentru incalzire.   Pe piata Republicii Moldova to mai mult ia amploarea vinzarea si   instalarea pompelor de caldura monobloc sau split Aer Apa


Al doilea an,  Centrul Termika importa, promoveaza si instaleaza pompe de caldura aer apa in Molodva de la renumitii producatorii europeni  din Suedia –Energy Save din  Spania  –  Ecoforest.

Cu ajutorul unei pompe de caldura aer apa, care pot fi procurate in Republica Moldova de la Centrul Termika, clientul vor putea obtine economii la incalzire de pina la -50% si vor putea ridica  eficienta  in casa  la incalzire  in comparatie cu utilizarea unui cazan la gaze naturale.

Biserica din sectorul Riscani “Sfintii Trei Ierarhi”, nu face o exceptie,  de oarece de asemenea au fost in cautarea unor  surse ieftene de  caldura pe timp de iarna,  pentru a crea un comfort celor ce viziteaza acest locas sfint in timpul slujbelor.  

Pina nu demult Biserica la sistema de incalzire au folosit  un cazan electric de -24 kw, care producea caldura pe  suprafata de 350m2  la  un consum lunar de aproximativ 25 000.00 - 30 000.00 lei. Aceasta suma este destul de considerabila pentru  Biserica si  din acest motiv sa hotarit sa se caute o alternativa. Ca urmare  sa  procurat o pompa de caldura monobloc de la producatorul Suedez Energy Save.


Pompa de caldura Energy Save tip monobloc,  are un SCOP (coeficient de performanta sezonier) de pina la - 4.06 iar clasa energetica ajunge la A++  

Prin convertirea energiei din aerul din exterior, vom putea reduce considerabil costurile la incalzire  într-un mod prietenos cu mediul, în același timp, vom putea crea climatul interior in Biserica la un nivel perfect cu temperatura interna de +18-20C

 Pompa de caldura seria AWC -EVI 30kw  este dezvoltată pentru a înlocui sau completa o sursă de căldură existentă cu una nouă cu cerințe pentru temperaturi de admisie mai mari. Cu ajutorul pompei de caldura Biserica va putea economisi  pentru incalzire in jumatate ba chiar si mai mult micsorind costul  la incalzire de pina la 10 000.00 lei lunar. Tot odata,  pompa de caldura aer apa ne va  asigura  cu aer conditionat pe timp de vara  prin rafularea aerului rece, care va fi  conectat la  caloriferul din sistema de ventilare cu recuparare si recirculare Verso, procurata de la Centrul Termika pentru  Biserica.Iata doar chiteva avanataje importante pe care le poate asigura pompa de caldura monobloc din seria AW-EVI:

  • Pompa din seria AW-EVI este creată pentru a oferi cea mai mare economie posibilă de energie și o funcționare silențioasă.
  • Va asigura o eficiență energetică ridicată și performanță stabilă.  Cu tehnologia invertor + EVI, va atinge nivelul energetic A++                                       și un COP  crescut pina la - 4,42.
  • Va furniza apă cu temperatură ridicată de până la +60 °C.
  • Poate functiona in cascadă – cu un singur panou de operare ce poate controla de pina la 16 unități.
  • Permite operarea a două circuite de amestec pentru diferite zone de încălzire. Cu  componentele de la producători de top și controlul inteligent, acestea vor permite economii mari de energie și funcționare silențioasă.


  • Este dotata cu o unitate de evaporare exterioară pentru dezghețare de cea mai bună calitate – acoperita cu protectia nano.
  • Se  poatea conecta  la comenzile ES NordFlex, dupa care pompele de căldură pot fi controlate fie local, fie de la distanță prin intermediul unui smartphone sau laptop.

 

In perioada anului 2023 tot mai multi clienti au apelat la Centrul Termika pentru asi monta o pompa de caldura aer apa din Chsinau sau Republica Moldova de la prodcatorul   Suedez - Energy Save, pentru asi asigura casa si familia  cu o sursa noua de caldura pe timp de iarna.  

Pentru detalii si informatii va asteptam la noi in show room-ul TERMIKA de pe adresa str. Matei Basarab 2/1 or. Chisinau.

Clientul nostru  din suburbia Chisinaului a vizitat in luna Aprilie Centrul Termika cu cererea de a face o oferta pentru montarea unei pompe...
Pe un loc pitoresc pe un virf de deal, clientul nostru a decis sa deschida un hotel modern pentru odihna si relaxare cu toate conditiile...
In ultima perioada  tot mai mult se simte povara cheltuielilor pentru incalzirea incaperilor, fie in casa de locuit,   fie alte...
De un an de zile Centrul Termika importa si monteaza pompe de caldura aer apa in Molodva de la doi renumiti producatori, unul fiind din...
Centrul Termika, in luna August a montat 2 robineti de balansare statica cu afisaj pentru a asigura buna functionare si inalta  ...