Montarea șemineului PanTech 100 EVO U LD

Un alt proiect interesant a fost realizat în Chișinău - Ciocana unde s-a montat un șemineu de la producătorul unguresc Technical.

Șemineul de model PanTech 100 EVO U LD este un șemineu din clasa premium cu 3 sticle, placat cu Termobeton de 3 cm grosime de culoare albă și o putere de 14 kw,  ci redă înfățișarea unui șemineu de înaltă calitate cu o eficiență ridicată. Tehnologia inspirată de către inginerii companiei Technical este de ultima ora.Șemineul este dotat cu ardere: PRIMARĂ, SECUNDARĂ și TERTIARA ce permite un control precis asupra arderii focului în focar, astfel ne permite să asigurăm un consum minim chiar și la un șemineu atât de mare și o autonomie de ardere pe un termen destul de lung.

Construcția este realizată din oțel CORTEN termorezistent de la producătorul din Germania, astfel este redată o construcție solidă care permite buna funcționare a șemineului pe mulți ani și cel mai important lucru că producătorul oferă și o garanție de 5 ani.Sistem de deschidere al șemineului este asigurat cu un mecanism tip LIFT, de ultima generație pe baza de rulmenti mici care sunt amplasați pe perimetrul carcasei metalice și nu permite deteriorarea lor în timp.

Astfel șemineul PanTech 100 EVO U LD ne asigură cu un randament de peste 80%, emisii minime de 0.1% de CO2 și 25 mg/Nm3 de funingine în coș de fum. Șemineul de asemenea a trecut certificarea TUV 15aB-VG și BimSchV2, care sunt cele mai riguroase din Europa.

La acest proiect s-a luat în calcul și cererea clientului de a aduce căldură prin tubul zincat din hota spre un dormitor, astfel am asigurat cu căldura o suprafața totala de 75 m2. (Vezi poza cu grila reglabila)

Totodată construcția șemineului se încadrează destul de bine cu designul minimalistic pe care și l-a dorit clientul.

Sistemul de încălzire pe bază de șemineu nu este principalul sistem, ci lucrează în paralel cu sistem de încălzire pe gaz natural care este montat cu senzoare de temperatura în diferite camere, astfel cum temperatura crește până la nivelul setat, cazanul pe gaz se oprește.Ca la finală să avem și căldura mai economă în comparație cu cel pe gaz. Totodată asigurăm familia cu încă un sistem de încălzire pentru orice eventualitate.

Clientul este foarte mulțumit de calitatea montării a șemineului. De doi ani folosește acest șemineu care îl poate asigura oricând cu căldura casa și familia sa.

După calculele noastre investiția se va răscumpăra în 2-3 ani de zile.

Dacă Dvs sunteți în căutarea unui sistem de încălzire alternativ și optați pentru independența energetică atunci vă așteptăm la Centrul TERMIKA pentru a vă oferi cele mai bune soluții.

Видео

De un an de zile Centrul Termika importa si monteaza pompe de caldura aer apa in Molodva de la doi renumiti producatori, unul fiind din...
Centrul Termika, in luna August a montat 2 robineti de balansare statica cu afisaj pentru a asigura buna functionare si inalta  ...
In luna Iulie echipa din domeniul ventilarii al Centrului Termika au montat  un sistem performant de ventilare cu recuperare in apartament ....
Specialistii Centrului Termika au montat recent o soba din otel pe lemne in Chisinau . Aceasta solicitare a venit din partea unui...
Centrul Termika, vine pe piata locala cu cele mai Inovative si Eficiente Pompe de caldura geotermale din Moldova . Noi va asiguram viitorul...