Afla cum poti minimaliza pierderele de caldura.

       Deoarece vara e pe sfirsite, iar noptile devin din ce in ce mai racoroase, e timpul sa ne gindim la sezonul rece si sa ne punem citeva intrebari cu privire la modul de incalzire a locuintei si cum putem avea un mediu confortabil si sanatos suportind cheltuieli minime pentru a beneficia de acest confort inalt.

casa pierderi

          Din studiile si cercetarile efectuate de catre organizatiile din domeniul eficientii energetice vedem ca cele mai mari pierderi de caldura intr-o casa survin de la:
Sistemul de ventilare - 35-50 %
Pierderi prin tavan - 20-30 %
Pierderi prin pereti - 15-20 %
Pierderi prin usi si geamuri - 15-20 %
Pierderi prin podea - 10-20 %
          Pierderile de caldura prin pereti, tavan si podea, pot fi diminuate cu ajutorul unei termoizolari eficiente, iar cele din geamuri si usi prin folosirea timplariilor energo-eficiente cu o orientare corecta fata de soare.
         O abordare speciala merita insa sistemul de ventilare care pe cit de necesar este, tot pe atit poate afecta buzunarul si starea noastra de sanatate datorita curentilor de aer reci din exterior. Pentru a exclude consecintele negative a unei ventilari ineficiente si daunatoare, Expertii in sistemele de ventilare de la ECOTERMIKA recomanda procurarea si utilizarea unui Sisteme de Ventilare Inteligent cu recuperarea caldurei.
Datorita recuperarii caldurii de la aerul evacuat vom putea economisi pina la 50% din cheltuielile pentru incalzire, deoarece 90% din caldura aerului evacuat este transmisa aerul proaspat de aprovizionare care este returnat in locuinta fara a suporta cheltuieli suplimentare pentru incalzirea acestuia.
          Va disparea pentru totdeauna problemele precum: aerul inchis, lipsa de oxygen proaspat, miros neplacut, umiditate excesiva, curenti de aer reci daunatori, mucegai, boli respiratorii, alergii si altele savurind impreuna cu toata familia placerea si confortul casei voastre

Ecotermika sotem centralizat de ventilare cu recuperare

          Doar expertii Centrului ECOTERMIKA va pot oferi o consultanta profisionista despre cele mai noi inovatii in domeniul eficientii energetice: seminee, termo seminee pe lemne, sisteme de incalzire, sisteme de ventilare, constructii energo-eficiente.

Vezi aici cum functioneaza un sistem de ventilare cu recuperare

 

          Mai multe informatii despre servicii si produse veti primi de la expertii Centrului de Comert si Deservire TERMIKA la tel. 022 430 484; 079 30 60 80 sau puteti sa ne vizitati pe adresa mun. Chisinau, str. Matei Basarab 2/1