Căminele cu convecție de aer eonomisesc 70% plata pentru căldură

semineu convectie aer 450x273Ştiai că un cămin cu convecţia de aer pe baza de lemne si brichete te ajută să economiseşti la plata pentru caldură de pină la 70% in comparaţie sistemul de incălzire pe gaz?

In ultimii ani construcția căminelor evoluat seminificativ incit şi-au pierdut esenţa lor de doar element decorativ ci şi a devenit deja și un sistem de incălzire eficient. Specialiştii germani, austrieci şi polonezi investesc milioane de euro in dezvoltarea şemineelor. Datorită tehnologiilor avansate in construcţia căminului permite focarului de dimensiuni reduse să producă o cantitate mare de caldură pentru a incalzi suprafeţe de la 50m2 pină la 300m2 cu o cantitate mică de lemne sau brichet. Căldura este percepută imediat prin sticlă şi prin convencţia de aer cald, in acelaş timp aerul cald poate fi transmis prin canalele de ventilare in mai multe incăperi incălzind astfel toată casa şi nu numai o parte.

Convencţia natural-iradiată este o căldură sănătoasă ce nu ridică praf şi polen care uşor se distribuie in mediu. Prin acest sistem căldura se distribuie omogen prin asortarea a două principii de incălzire:
   - Iradierea căldurii: 40% constitue căldura acumulată in interiorul structurei căminului care ulterior se eliberează treptat in mediu.
   - Convencţia căldurii: restul 60% din caldură se propagă simultan prin convencţie, adică constitue un flux de aer incălzit, util pentru uniformarea temperaturii in mai multe incăperi. 

Pentru acumularea și păstrarea căldurii produse de cămin compania noastră foloseste in construcția șemineului plăci izolante din vermiculit natural 100%, care are o conductibilitate termică scăzută, nu arde,  rezistă la temperaturi pina la 900*C, transmite căldura din interiorul structurii șemineului (aproximativ 400*C) spre exterior (aproximativ 70-90*C) producem efectul sobei și beneficiați de 3-4 kw de incalzire gratuit.
   - Folosind acest material natural eliminăm vata minerală care emană miros și praf.
   - Plata pentru incălzire se micşorează semnificativ şi devine cu pină la 70% mai econom decit un sistem de incălzire pe gaz.
   - Astfel pe banii economisiţi dumneavoastră vă răscumpăraţi investiţiile in cel mult doi sau trei ani.

Sună la numărul de tel: (022) 430 484, 079 61 80 80 și află mai multe detalii.