3 motive inedite de a procura șemineu de la TERMIKA

Mai bine de 6 ani Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA oferă consumatorilor sisteme de incălzire eficiente pentru confortul acestora – șeminee, sobe, cazane pe combustibil solid, colectoare solare şi panouri fotovoltaice, accesorii pentru echipamente de incălzire.Produsele de incălzire pe care le găsiţi la CENTRUL TERMIKA indeplinesc toate normele standarde, sunt de o calitate inaltă şi de incredere, plus la toate oferă confortul necesar pentru existenţa umană.

Continuind să-şi menţină o poziţie dominantă in topul companiilor, TERMIKA se distinge pe piaţa eficienţei energetice printr-un portofoliu vast de produse şi servicii. Deşi, printre strategiile de dezvoltare a Centrului Sistemelor de incălzire TERMIKA se numără concurenţa loială, 3 factori caracteristici ne disting de alte companii.

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA este unica companie care foloseşte plăcile izolante din VERMIKULIT in calitate de izolant pentru construcția șemineelor precum și la izolarea coșurilor de fum.

Materialul izolator VERMIKULITeste un mineral natural, termo rezistent şi ecologic. Este un bun izolator şi cel mai important, nu arde și nu este toxic, comparativ cu alte tipuri de termoizolanți. Conform tuturor recomandărilor și criteriilor de securitate VERMIKULITUL este cel mai bun termoizolant folosit in incăperi pentru montarea construcției de șemineu.

Specialiștii acreditați de Centrul TERMIKA dispun de o vastă experiență practică in montarea sistemelor de incălzire, oferind cele mai performante opțiuni de echipamente şi elaborind un sistem raţional şi eficient de incălzire a locuinţei Dvs. Doar TERMIKA garantează o montare şi deservire calitativă a sistemelor de incălzire cu eliberarea unui certificat de calitate a lucrărilor efectuate.

TERMIKA este un CENTRUL stabil, flexibil, cu o strategie solidă, pe lingă deservirea calitativă şi oferirea unei game largi de produse şi servicii, oferă o abordare individuală, astfel incit, fiecare client să poată obţine ceea de ce are nevoie – produse personalizate, condiţii speciale, incredere in produs şi serviciu.

In toţi aceşti ani Centrul Sistemelor de incălzire TERMIKA a venit in sprijinul populaţiei, ajutindu-i să economisească timp și bani. Din acest motiv, puteţi beneficia incepind de astăzi de ofertă specială pentru montarea a unui şemineu – de la 455 Euro.

Видео

        Un șemineu pe lemne , montat în casă, servește nu numai ca un element de decor, ci și ca sursă de căldură pentru...
Centrul TERMIKA in parteneriat cu Moretti Fire vrea sa va prezinte un produs  Italian din gama Premium o soba pe lemne in Moldova ....
Necesarul de ventilatie controlata a locuintei de mult timp este tot mai actual la noi in Moldova. Motivul fiind: diferite probleme cu care se...
Va  dori o clima favorabila in orice perioada a anului ? Centrul TERMIKA vine cu Implementarea soluțiilor complexe de proiectare ce a...
Cine nu si doreste un sistem de ventilare performant in casa, care va aduce aer proaspat tot anul, va scoate mirosul si aerul poluat din interior...