Vrei un șemineu pe lemne – Construeștel cu TERMIKA

Căldura focului din șemineu CREAZĂ CONFORT ÎN CASĂ și încălzește inimile, iar trosnetul fermecător al lemnelor ne face momentele vieții și mai fericite alături de cei dragi.

De obicei un șemineu se montează în living, locul cel mai important în casa Dvs, locul de atracție ale unei familii.

Construcția căminului cu un design plăcut, oferă plăcere nu doar familiei, dar și rudelor, prietenilor și oaspeților.

Aveți posibilitate de a vă realiza orice moft la alegerea diferitor fațade cum ar fi:

  • Rustic - cu piatră sau cărămida,
  • Classic - cu piatră masivă sau ceramică
  • Modern - ușor tencuit și vopsit în orice nuanță, ce va reda un aspect unic al interiorului casei Dvs.

Oricare ar fi alegerea Dvs, căminul este locul reunirii întregii familii. În încăperea în care va fi amplasat acesta, vor fi nu doar membrii familiei dar și oaspeții care se vor aduna pentru a se încălzi sau a-și petrece timpul liber în jurul lui.

De-a lungul timpului căminul își păstrează farmecul și rolul său principal într-o casă obișnuită, vilă sau cabană.

Tot mai mult în Moldova, ea amploarea dorința de a procura un șemineu în casă, datorită faptului că prețul este mult mai atractiv ca în trecut. Acum nu mai este considerat un produs de lux ci unul obișnuit.

Procurând un șemineu la Centrul TERMIKA, putem alege și un kit pentru montare, care constă din accesoriile necesare pentru construcția hotei. La fel avem nevoie și de un coș de fum calitativ izolat.

Putem noi oare instala un șemineu singuri?

Desigur...

Insă, Centrul TERMIKA vă îndeamnă să lăsați montarea unui șemineu pe seama specialiștilor calificați care au în spate o experiența bogată și multiple școlarizări la partenerii noștri din țările Europene.

Centrul nostru, este unică companie care eliberează un CERTIFICAT DE CALITATE după instalarea șemineului. Serviciile noastre calitative vă dau posibilitatea să folosiți pentru mult timp înainte șemineul fără să vă faceți griji de sănătatea și siguranța familiei Dvs.

Dacă ați decis să construiți singur un șemineu, neapărat trebuie să țineți cont de anumite momente importante ca:

  • Structura hotei
  • Montarea corectă a coșului de fum
  • Distanța corectă între șemineu și perete
  • Volumului de aer necesar pentru evitarea supraîncălzirii șemineului
  • Construcția camerii de decompresie
  • Izolarea coșului de fum în mansardă pentru a evita incendiul
  • Calcularea corectă a grilelor etc.

Noi ținem mult la clienții noștri, de aceea recomandăm construcția unui cămin să fie efectuată de un specialist calificat. Ei vor lua în calcul toți factorii importanți de care trebuie ținut cont, pentru a vă bucura de eficiență înaltă și calitatea perfectă a șemineului.

Suntem bucuroși să vă invităm la showroom-ul nostru unde veți găsi o gamă largă de șeminee, coșuri de fum și accesorii de la cei mai renumiți producători Europeni.

Ne puteți vizita la Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA.

Adresa or. Chișinau, str. Matei Basarb 2/1 tel: 079-61-80-80, 079-44-71-39.

Clientul nostru  din suburbia Chisinaului a vizitat in luna Aprilie Centrul Termika cu cererea de a face o oferta pentru montarea unei pompe...
Pe un loc pitoresc pe un virf de deal, clientul nostru a decis sa deschida un hotel modern pentru odihna si relaxare cu toate conditiile...
In ultima perioada  tot mai mult se simte povara cheltuielilor pentru incalzirea incaperilor, fie in casa de locuit,   fie alte...
De un an de zile Centrul Termika importa si monteaza pompe de caldura aer apa in Molodva de la doi renumiti producatori, unul fiind din...
Centrul Termika, in luna August a montat 2 robineti de balansare statica cu afisaj pentru a asigura buna functionare si inalta  ...