Sistemul Blaufast: ventilație eficientă energetic pentru casa Dvs

Sistemul Blaufast, combinat cu un recuperator de căldură, reprezintă „biletul de aur”, care vă dăruiește posibilitatea de a reduce cu până la 50% costurile la încălzire pentru tot restul vieții!

Sistemul modular de distribuție a aerului Blaufast este alcătuit din conducte de aer compacte, produse din plastic rezistent la lovituri. Acest sistem contribuie la economisirea energiei pentru ventilație și este potrivit pentru folosirea în case și apartamente.

Sistemul Blaufast este destinat pentru a fi folosit împreună cu instalațiile de tratare a aerului, adică cu recuperatoarele de căldură. Combinarea recuperatorului de căldură cu sistemul Blaufast poate avea un rol imens în reducerea costurilor la încălzire, întrucât principala funcție a acestui sistem este distribuirea corectă a aerului în încăperi. Iar asta, după cum ați aflat anterior din articolele noastre, reprezintă condiția de bază pentru funcționarea eficientă a recuperatorului de căldură în casa Dvs.

Avantajele sistemului Blaufast:

  • Se montează rapid, datorită conductelor de aer flexibile. Nu sunt necesare nici instrumente speciale, și nici o calificare corespunzătoare.
  • Exclude posibilitatea de scurgere a aerului.
  • Conductele de furnizare și evacuare a aerului nu necesită o izolație termică suplimentară, întrucât temperatura aerului transportat în canale este închisă pentru temperatura aerului din exterior.
  • Are dimensiuni compacte.
  • Este potrivit pentru tavanele non-standard, cu o geometrie complexă, și pentru pardoselile cu încălzire.
  • Materialul și forma acestor conducte de aer rezistă de minune la sarcini exterioare considerabile.
  • Păstrează aspectul plăcut al încăperii, întrucât liniile de ventilație sunt acoperite de tavanele suspendate sau se află sub podea.

Mai multe informații despre serviciile noastre aflați de la experții noștri în domeniul sistemelor de ventilare energo - eficiente.

De asemenea, vă așteptăm în vizită la Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA, pe str. Matei Basarab 2/1, sau contactați-ne la numerele de telefon (022) 430 484; 079 61 80 80.

Tot mai multa lume alege un semineu pe lemne in Moldova ca o sursa sigura pentru incalzire in casa. Sistemul de incalzire pe gazul natural...
Caminul pe lemne , deja de mult nu mai este un lux în casă, el servește ca un sistem independent de incalzire care poate fi o sursa sigura...
Orice conflict intre tari, ne poate duce la situatii incerte si nesigure privind asigurarea stabila a resurselor energetice.  Republica...
Semineul pe lemne sau un camin pe lemne in Moldova este o constructie compacta si solida, realizata din placi termorezistente, exclusiv...
        Un șemineu pe lemne , montat în casă, servește nu numai ca un element de decor, ci și ca sursă de căldură pentru...