Sistem unic de ventilație cu recuperare de căldură și tehnologie de fotocataliză pentru purificarea aerului

Conform EPA (United States Environmental Protection Agency), mediul nostru interior este de la două până la cinci ori mai toxic decât mediul în aer liber și, în unele cazuri, măsurătorile de aer în interior s-au dovedit a fi de 100 de ori mai poluate.

Agenția Internațională pentru Cercetare în domeniul Cancerului și Organizația Mondială a Sănătății au concluzionat că 80% din toate cazurile de cancer sunt atribuite factorilor de mediu, mai degrabă decât genetici, inclusiv expunerea la substanțe chimice cancerigene, multe dintre acestea fiind găsite în produsele de curățare de uz casnic.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) este de acord, declarând că aproape 3% din povara globală a bolilor se datorează poluării aerului din interior. Ne petrecem până la 90% din viețile noastre în interior, iar cercetătorii investighează expunerea noastră la poluanții din interiori ca fiind cauze care contribuie la creșterea incidenței autismului, alergiilor și încărcăturii toxice.

Principala cauza de ce avem nevoie de ventilare este POLUAREA AERULUI din interior prin:

 • Produsele toxice,
 • Ventilația necorespunzătoare,
 • Temperatura ridicată,
 • Umiditatea excesivă.

SOLUȚIA este sistem de ventilare revolutionar RHINOCOMFORT cu inovația unică patentată, care printr-un fenomen natural numit FOTOCATALIZA descompune substanțele toxice la nivel molecular, transformându-le în compuși inofensivi, ceea ce a fost dovedit prin testările de laborator.

Compania noastră vine cu o ofertă unicală pe segmentul de ventilare în Republica Moldova, pentru cei ce doresc să-și ridice confortul în casele sale. Vă propunem un produs revoluționar ASPIRA de origine italiană, ventilare cu recuperare descentralizată, care ne ajută să aerisim tot spațiul unei case, fără a deschide geamurile.

Este primul recuperator de caldura descentralizat care sanitizează și împrospătează aerul.

Este soluția ideală pentru cei ce caută CONFORTUL ABSOLUT.

Mai jos avem o descriere tehnică cum funcționează un sistem de ventilare descentralizat pe un etaj.

Un sistem de ventilație cu recuperare de căldură ASPIRA este format din mai multe unitați (ventilatoare recuperatoare de căldură), montate în dormitoare și zonele de living care funcționează prin radio unde, care sunt inofensive și au o rază de lucru până la 100 ml.

Recuperatorul principal, numit MASTER, coordonează cu toate unitățile instalate în casă, numite SATELIȚI.

Cu ajutorul unei telecomenzi, puteți alege ori și care comandă la solicitarea Dvs.

Varianta optimală este să fiu montate în fiecare dormitor din casă de locuit câte o unitate de ventilare.

Se realizează astfel un aport constant de aer proaspăt, distribuit uniform în întreaga locuință. Se aplica principiul ventilației transversale, și aerul va circula de la o unitate de ventilație către alta, trecând dintr-o cameră în alta prin spațiul de sub ușă sau prin grilă de transfer aplicată în ușă.

Sistemul cu recuperator ceramic este nouă generație de recuperatoare descentralizate, atingând randamente de peste 90% la consumuri energetice minime, 2-6 w/h /unitate.

Avantajele sistemului de ventilare cu recuperare:

 1. Funcționare autonomă
 2. Economie de energie
 3. Eficienţă de până la 90%
 4. Reducerea costurilor de încălzire
 5. Economie de energie termică
 6. Simplu și ușor de utilizat
 7. Sporește valoarea de piață a locuinței

Astfel cu sistemul inteligent ASPIRA, vă propunem cea mai bună modalitate de a elimina poluarea aerului din interiorul casei Dvs. prin înlocuirea acestuia! Și chiar Dvs. veți controla VENTILARE în casa Dvs.

Sistemul de ventilație rezidențial ASPIRA înlocuiește aerul complet din casă cu aer proaspăt, oxigenat și filtrat la fiecare 1-2 ore.

Видео

In luna Iulie Centrul TERMIKA  a montat doua seminee de modelul LEO 100 L si modelul   LEO 100 LP in centrul  orasului...
În luna mai de către Centrul TERMIKA a fost realizat un proiect nou în sectorul Râșcani al capitalei. Clientul a venit cu o problemă cu care...
Căldura focului din șemineu CREAZĂ CONFORT ÎN CASĂ și încălzește inimile, iar trosnetul fermecător al lemnelor ne face momentele vieții și mai...
Pe teritoriul ţării noastre, sobă a fost utilizată pe parcursul mai multor secole, şi era construită din materiale termorezistente, fiind unică...
Echipa Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA a vizitat Mănăstirea CONDRITA situată in satul Condrița, la aproximativ 15 kilometri de Strășeni...