Surse de energie regenerabilă: generator eolian Royal Jet la Centrul TERMIKA

Căutați un generator eolian? Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA propune atenției Dvs. modelul Royal Jet!

Generatorul eolian combinat Royal Jet reprezintă o instalație hibridă, care vă permite să produceți volumul necesar de energie atunci când aveți nevoie de acest lucru. În regiunea noastră viteza vântului este vara comparativ mică, iar durata zilei este destul de lungă. Iarna avem mai mult vânt, însă zile mai scurte. Dacă activitatea de vârf a sistemelor eoliene și celor solare cade în diferite perioade ale zilei și anotimpurilor, atunci un sistem hibrid îți permite să produci volumul necesar de energie exact atunci când ai nevoie de acesta!generator eolian Royal Jet

Model

RoyalJet

Putere nominală (kW)

5,0

Putere maximă (kW)

5,9

Viteza nominală a vântului (m/s)

12 m/s (27 MPH)

Viteza maximă a vântului (m/s)

25 m/s (56 MPH)

Viteza de start a vântului (m/s)

1,8 m/s (4 MPH)

Viteza limită a vântului (m/s)

60 m/s (134 MPH)

Viteza de lucru inițială a vântului (m/s)

3 m/s (7 MPH)

Materialul palelor

Plastic cu fibre din sticlă

Generator

Generator PM cu 3 faze

Sistem de frânare

Electromagnetic automat

Controlor

48 VDC

Pilon

Oscilant

 

Surse de energie regenerabilăÎn procesul construcției este folosită o tehnologie inovatoare, ce presupune o carcasă hidroizolată și protejată de umezeală, cu rulmenți protejați de umezeală și praf. Construcția generatorului eolian RoyalJet previne pătrunderea apei și umezelii în acesta și reduce nivelul de zgomot al însuși dispozitivului.

Mai mult decât atât, în procesul construcției creatorii s-au gândit la toate situațiile care pot apărea în timpul exploatării, de aceea generatorul eolian este dotat cu un sistem de frânare electromagnetică automată, pentru situații excepționale. În procesul proiectării au fost folosite materiale rezistente la coroziune și aliaje de aluminiu.
Generatorul eolian are o viteză de start a vântului mică (de doar 1,8 m/s), precum și un diapazon larg al vitezelor de lucru ale vântului (începând de la 3 până la 25 m/s) și un sistem de control absolut automat. Turbina eoliană este montată pe pilonul oscilant (de la 8 până la 15 metri înălțime, în funcție de solicitare).
Mai multe informații despre serviciile noastre aflați de la experții noștri în domeniul sistemelor energetic eficiente, la numerele de telefon (022) 430 484; 079 61 80 80. De asemenea, vă așteptăm în vizită pe str. Matei Basarab 2/1.