Vreai un camin in apartament de la Centrul Termika? Ca o sursa alternativa de incalzire!

In luna Iunie 2023 clientul Centrului Termika a venit repetat cu dorinta de a monta un semineu pe lemne in Chişinău in apartamentul sau, acum nou procurat la et. 9 in sectorul Buiucani.

Apartamentul are o suprafata de 100 m2 si este incalzit de la cazangeria blocului centralizat. Ca sa nu fie complect dependent de un furnizor, el a decis sa moneteze un semineu pe colt din fonta cu o putere de 15kw asigurind apartamentul si cu un exces de caldura, in cazul chind pot fi temperaturi mai joase de -10 -15C

Si tot odata sa-si poata mentine consumul in sume rezonabile fara asi face griji ca gazul natural poate fi oprit sau ca pretul poate fi majorat.

Deci, clientul a decis sa-si monteze semineul de la Centrul Termika, de la  producatorul Technical modelul PanTherm 75 CG R cu colt drept.

 

Mesterii nostrii au avut o provocare mare, privind montarea cosului de fum din inox izolat cu vata minerala de 50mm si o densitate de 180kg/m3 de oarece acoperisul blocului nu a fost prevazut pentru iesirea directa. Astfel sa gasit solutia optimala prin utilizarea celor mai performante si calitative materiale folosite la conectarea semineului.

 

Centrul TERMIKA, mereu a promovat sistemele de incalzire pe combustibil solid ca o sursa de incalzire alternativa la cea pe gaz, asigurind clientilor nostri o incalzire alternativa in spatii de locuit si tot odata sa fie independenti de furnizorii care detin monopol pe piata.

Cu un camin pe lemne in Moldova, noi putem reduce  costurile la incalzirea apartamentului de pina la 70%, in comparatie cu cel pe gaze naturale.

 

Centrul TERMIKA nu doar vinde seminee din fonta pe lemne cu incalzire pe aer, dar ofera si solutii profesionale ingineresti corecte care var asigura cu comfort si economie.

 

In apartamentul dat Centrul Termika a montat  semineul pe lemne cu incalzire pe aer prin trasarea a 3 puncte de incalzire in  toate dormitoarele apartamentului. Acest semineu cu o calitate superioara este vindut in exclusivitate doar de Centrul Termika pe piata Moldovei. Important de metionat ca Centrul Termika vine cu conceptul unical tip camin-soba, care este produs in exclusivite de compania noastra. In procesul constructiei noi folosim placile termorezistente din VERMICULITA sau SCAMOL  100% material ecologic  importate e din Austria si Danemarca, care ne permite sa ajungem la o eficienta de peste 85%, astfel asigurind casa cu caldura pe o perioada indelungata de la 16 -24 ore cu un consum minim de lemne. 


Cum am mentionat anterior, noi ca obiectiv am avut necesarul sa incalzim apartamentul cu suprafata de 100 m2. Prin implimentarea proiectului dat, unde vedem etapele constructieie a semineului, noi asiguram independența energetica si reducerea costurilor la incalzire considerabil pentru client. 

In show roomul Centrului Termika, puteti gasi o gamă largă de modele de șeminee pe lemne moderne cu incalzire pe aer sau apa, astfel va puteti alege un semineu  potrivit pentru orice buzunar si designul casei Dvs.

 

Expertii Centrului TERMIKA nu promit, dar si realizeaza visul Tau

 in realitate.

Cumpărați un șemineu pe lemne din clasa premium în Chisinau, de la Centrul TERMIKA

 

La Centrul TERMIKA puteți obține o consultare gratuita și profesionala, comandati si cumparati un șemineu pe lemne apelind la numarul direct 079 61 80 80.


Clientul nostru  din suburbia Chisinaului a vizitat in luna Aprilie Centrul Termika cu cererea de a face o oferta pentru montarea unei pompe...
Pe un loc pitoresc pe un virf de deal, clientul nostru a decis sa deschida un hotel modern pentru odihna si relaxare cu toate conditiile...
In ultima perioada  tot mai mult se simte povara cheltuielilor pentru incalzirea incaperilor, fie in casa de locuit,   fie alte...
De un an de zile Centrul Termika importa si monteaza pompe de caldura aer apa in Molodva de la doi renumiti producatori, unul fiind din...
Centrul Termika, in luna August a montat 2 robineti de balansare statica cu afisaj pentru a asigura buna functionare si inalta  ...