La Dumbrava Centrul Termika a montat un semienu pe apa ca sursa alternativa de incalzire

In luna Mai, anului 2023 clientul a venit catre Centrul Termika sa se consulte despre posibilitatile care sunt privind montarea unei surse de incalzire alternativa la cea pe gazele naturale. Din multimea optiunelor propuse noi am venit cu propunerea sa se monteze un semineu pe lemne in Moldova in casa cu o suprafata  de 200 m2.

Clientul a motivat ca preturile la gaze naturale sunt foarte mari incepind cu anul 2022 si ca rezultat vor afecta simtitor bugetul familiei, de aceea se cauta o alternativa de a se incalzi dar cu bani mai mici.

Solutia optima pentru client a fost semineul pe apa modelul PanAqua 20 kw produs de compania ungureasca cu cele mai performante date tehnice si nivel de calitate pe piata Moldovei.

Acest model de semineu este certificat la 2 cele mai renumite laboratoare din Germania si Austria, astfel producatorul exporta aceste seminee in toata europa inclusi si in tarile nordice cum ar fi: Suedia, Danemarca, Belgia, Finlanda etc.

Centrul TERMIKA, incepind cu anul 2010 mereu a promovat sistemele de incalzire pe combustibil solid ca o sursa de incalzire alternativa la cea pe gaz, astfel asigurind clientilor nostri o sistema alternativa de incalzire care le permite sa nu fie dependenti de un sigur furnizor.

Datorita caminului pe apa, noi putem micsora considerabil  costurile pentru incalzirea unei case si sa facem economii la incalzire de pina la 70%, in comparatie cu cel pe gaze naturale.

 

Centrul TERMIKA vinde nu doar seminee pe lemne cu incalzire cu camasa de apa, dar ofera si solutii profesionale ingineresti care asigura confort si economie.

 In aceasta casa Centrul Termika a montat  semineul pe lemne cu camasa  de apa, produs din otel 5mm, care este vindut in exclusivitate de Centrul Termika pe piata Moldovei.


Centrul Termika este unicala prin aceea ca noi propunem un conceptul unical tip camin-soba, produs in exclusivite de Compania noastra, fiind preluata de la cei mai renumiti producatori din: Germania, Italia, Polonia etc. sunt construite exclusiv din materiale rezistente la temperaturi inalte si usor montabile.

 

Folosind placile termorezistente VERMICULITA sau SCAMOL si fiind 100% material ecologic ele sunt importate exclusiv din Austria si Danemarca, care ne permite sa ajungem la o eficienta de peste 85%, astfel asigurind casa cu caldura pe o perioada indelungata de la 16 -24 ore cu un consum minim de lemne.  Iar cu semineul cu camasa de apa noi putem usor ajunge in toata casa.

Fiecare proces de constructie a semineului este verificat de un mester responsabil care va asigura buna functionare a semineului si calitate inalta a constructie din materialele procurate  de la Centrul Temrika.

Specialistii Centrului TERMIKA au calculat puterea necesara pentru a asigura cu caldura casa cu o sprafata de 200 m2, prin podea calda, astfel in cazangeria clientului noi am montat si un puffer de 100L importat tot de Centrul Termika din Suedia, pentru a putea colecta excesul de caldura, pentru a mari autonomia acestui semineu si pentru a ridica eficienta semneului depina la 90%  astfel, asigurind independența energetica si reducerea costurilor la incalzire considerabil. 

Tot odata am acoperit cosul de fum a clientului la etajul 2 cu placi termorezistente pentru a ne asigura si evita supraincalziri de suprafete transmise prin cosul  de fum. In poza putem vedea cum arata aceasta constructie.

 

In show roomul Centrului Termika, puteti gasi o gamă largă de modele de șeminee pe lemne moderne cu incalzire pe aer sau apa, astfel va puteti alege un semineu  potrivit pentru orice buzunar si designul casei Dvs.

 

 

 

Monteaza o sistema de încălzire alternativa pe combustibil solid, care va spori confortul locuintei tale si iti va aduce si costuri reduse la incalzire.

 

Expertii Centrului TERMIKA nu promit, dar si realizeaza visul Tau

 in realitate.

Cumpărați un șemineu pe lemne  din clasa premium în Chisinau, de la Centrul TERMIKA

La Centrul TERMIKA puteți obține o consultare gratuita și profesionala, comandati si cumparati un șemineu pe lemne apelind la numarul  direct 079 61 80 80.


Clientul nostru  din suburbia Chisinaului a vizitat in luna Aprilie Centrul Termika cu cererea de a face o oferta pentru montarea unei pompe...
Pe un loc pitoresc pe un virf de deal, clientul nostru a decis sa deschida un hotel modern pentru odihna si relaxare cu toate conditiile...
In ultima perioada  tot mai mult se simte povara cheltuielilor pentru incalzirea incaperilor, fie in casa de locuit,   fie alte...
De un an de zile Centrul Termika importa si monteaza pompe de caldura aer apa in Molodva de la doi renumiti producatori, unul fiind din...
Centrul Termika, in luna August a montat 2 robineti de balansare statica cu afisaj pentru a asigura buna functionare si inalta  ...