Construcția parcărilor în mai multe nivele, cu ajutorul structurilor metalice

autostadt031 bigLocuitorii orașelor moderne și în curs de dezvoltare se ciocnesc deseori de problema insuficienței locurilor de parcare în centrul orașului. Iar acest lucru este resimțit atât de proprietarii de mașini, cât și de pietoni. Întrucât nu au de ales, șoferii își lasă deseori automobilele chiar pe carosabil, reducând astfel fluxul de mașini care poate trece concomitent prin zona dată, iar asta nu face decât să creeze un disconfort atât altor conducători de vehicule, cât și pietonilor.

O soluție practică și eficientă pentru această problemă este construcția unor garaje centralizate și a parcărilor supraetajate în locurile unde acestea nu ar împiedica circulația celorlalte mașini, dar și vor fi comod de folosit pentru șoferi.

Pentru soluționarea operativă a acestei probleme, în special în orașele în plină dezvoltare, este important ca parcările să fie construite rapid, fără să fie afectată însă calitatea și siguranța oferită de acestea. Ideală, în acest caz, este alegerea făcută în favoarea parcărilor supraetajate construite cu ajutorul structurilor metalice.

Parcările construite cu ajutorul structurilor metalice sunt o soluție sigură și optimă pentru mulți ani înainte. În plus, construcția acestora oferă o mulțime de avantaje atât companiei de construcții, cât și nemijlocit deținătorilor de mașini.

Principalul avantaj al parcărilor din structuri metalice este flexibilitatea în construcție, iar de aici reies și celelalte avantaje, precum:

- Posibilitatea de a controla pe deplin consumul materialelor în procesul de construcție. Înainte de începutul construcției toate piesele sunt produse cu o precizie maximă, de aceea clientul poate primi informații detaliate despre ce anume și în ce cantități trebuie să fie achiziționat.

- Rezistența deosebită a construcției. Structurile metalice se deosebesc printr-o rezistență înaltă, fapt care crește termenul de exploatare a acestora.

- Posibilitatea de demontare. Acest lucru se poate face în cazul în care în procesul construcției au fost folosite șuruburi pentru a conecta între ele elementele construcției.

- Termenul scurt de ridicare a construcției.

- Reducerea costurilor pentru construcția parcării cu până la 40%, în comparație cu metodele tradiționale de construcție.

Centrul de Comerț și Deservire ECOTERMIKA este specializat în construcția parcărilor din structuri metalice, soluționând câteva sarcini concomitent.

Pentru informații detaliate contactați-ne la numerele de telefon (022) 430 484; 079 61 80 80. Vă așteptăm, de asemenea, în vizită pe str. Matei Basarab 2/1.