Primeşte cuponul de 15% reducere la sistemele de încălzire

Chiar dacă iarna a trecut iar pină la celălalt sezon rece mai este ceva timp, oricum ar fi bine să ne pregătim locuinţele pentru următorul sezon de incălzire, instalind sisteme de incălzire eficiente. Un vechi proverb spunea Pregăteşte-ţi vara sania iar iarna carul. Fii un bun gospodar şi apucăte de treabă, iar specialiștii salonului TERMIKA te vor ajuta să faci alegerea corectă.

Sistemele de incălzire pe bază de combustibil solid cum ar fi termocăminele sunt alegerea optimă dacă aveţi o casă pe pămint, deoarece acest sistem imbină plăcutul cu utilul. Sistemul dat poate fi instalat la sistemul autonom deja existent in casa dumneavoastră, ulterior ele vor funcționa in paralel, reducind astfel cheltuielile pentru instalare.

Designul plăcut cit şi flăcările jucăuşe relaxante in timpul arderii lemnelor vor atrage intreaga familie in faţa căminului iar posibilitatea de a conecta termocăminele la sistemul de radiatoare din casă face posibilă incălzirea tuturor incăperilor cit şi a producerii apei calde menajere.

În plus, toate termocăminele pe bază de combustibil solid (lemne, brichete, peleţi) reprezintă o alternativă ecologică, rafinată şi economă in comparaţie cu instalaţia obişnuită pe gaz, economisind pină la 70% pentru incălzire. Datorită proprietăţii de regenerare, lemnul este cel mai ieftin şi cel mai accesibil combustibil. Căldura echivalentă obţinută din arderea unei tone de lemn poate fi obţinută prin arderea a 300 m3 de gaz natural sau a 700 kg de cărbune.

Avantajele termocăminelor:
   - Economie de pină la 70% pentru incălzire
   - Designe plăcut si atractiv
   - Posibilitatea de a avea apă caldă
   - Sistem autonom de incălzire sigur şi ecologic

Foarte multe familii deja au renunțat să plătească sume exagerate pentru facturile la caldură, procurindu-și un cămin pentru casa lor dinCentrul TERMIKAși au reușit să-și reducă cheltuielile la caldură de pină la 4 ori.

Dacă incă nu sunteţi decişi care ar fi soluţia ideală pentru incălzirea casei Dvs., atunci apelaţi un specialist al Centrului TERMIKA la numărul de tel: (022) 430 484 sau 079 61 80 80, pentru a obţine consultaţii gratuite in domeniul sistemelor de incălzire pe bază de combustibil solid.

Vizitaţi acum Centrul TERMIKA situat pe adresa: or. Chișinău, str. Matei Basarab 2/1 și veți primi un cupon de 15% reducere la toată gama de produse.

Doar la noi veţi găsi cazane, şeminee, termocămine de la cei mai renumiţi producători europeni precum HakrTrade, Maxflam, Jarmolovicz, La Nordica - Extraflame, KFDesign, Thorma, Monolity Odlewnia.