Выбор отопления - нелегкая задача. Кроме того, мы должны думать о долгосрочной перспективе использования дымовых систем, которые должны отличатся надежностью, экономичностью, а также иметь отличное качество. Вы желаете приобрести эффективный, безопасный с хорошей устойчивостью и на длительный срок дымоход, который является инвестицией в будущее? Салон Termika предлагает идеальное решение для Вашего дома! 

Подробнее: Долговечные, профессиональные и устойчивые дымоходы только в Termika!

În prag de iarnă Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vine cu o ofertă super-avantajoasă pentru toți cei care apreciază confortul de acasă și își doresc să reducă considerabil costurile de încălzire, adică pentru toți locuitorii Republicii Moldova! Până la sfârșitul lunii octombrie pentru 4 sobe de la producători europeni este valabilă o reducere de 25%! Promoția este valabilă pentru trei sobe termice ale companiei grecești LINE STOVES și pentru o sobă pe peleți a brandului italian LA NORDICA.

Подробнее: Ofertă exclusivă de la TERMIKA: 3 sobe de la producători europeni cu reducere de 25% (2)

Mai bine de 6 ani Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA oferă consumatorilor sisteme de incălzire eficiente pentru confortul acestora – șeminee, termo seminee pe lemne, sobe, cazane pe combustibil solid, cosuri de fum, colectoare solare şi panouri fotovoltaice, recuperatoare de caldura si  accesorii pentru seminee. Produsele de incălzire pe care le găsiţi la CENTRUL TERMIKA indeplinesc toate normele standarde, sunt de o calitate inaltă şi de incredere, plus la toate oferă confortul necesar pentru existenţa umană. Continuind să-şi menţină o poziţie dominantă in topul companiilor.

Подробнее: Citeva motive inedite pentru a procura un șemineu de la TERMIKA

În țările dezvoltate sursele de economisire a energiei regenerabile sunt mai populare ca oricând. În Europa toți știu ce este un șemineu pe lemne, cum funcționează și ce sume importante îți permite acesta să economisești. Cu toate acestea, pentru piața din Republica Moldova principalul obstacol în exploatarea acestei surse de economisire a energiei este lipsa de informare cu privire la toate beneficiile de care are parte un consumator, achiziționând un șemineu pe combustibil solid.

Подробнее: Citeva indrumari de la experții Centrului TERMIKA - cum sa alegem un sistem de incalzire...

Astăzi, Centru de Comerț și Deservire TERMIKA vine cu o ofertă exclusivă și unică, cu un super preț pentru Focarul Zeus 103 V 14 kw la doar 990 EURO. Primiti nu doar soluția unică și exclusivă pentru incălzirea casei intregi, ci și un vis implinit, nu doar un decor in casă, ci un nou mod de viață - ca in poveste. Cu TERMIKA schimbati viața și aduceti confortul in casa Voastra! Mai mult, faceti economii enorme, fiindcă oferta TERMIKA este ENERGO EFICIENTĂ! Costul căldurii din casă pe timp de iarnă devine cu pină la 70%.

Подробнее: Încălzește toată casa econom și eficient cu semineul termo Zeus 103 V - 990 euro.

Am scris și anterior despre avantajele imense ale unui recuperator de căldură. În acest articol vom aprofunda această temă, pentru a vă relata despre ideea simplă, dar în același timp genială, care stă la baza unui astfel de dispozitiv. 

Подробнее: Noptile si zilele de Toamna devin mai placute cu un Recuperator de la Termika!

Primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l rețineți în procesul alegere a tipului de semineu cit si  montare a acestuia este următorul: de calitatea focarului si montării semineului depinde protecția împotriva incendiilor, precum sănătatea și bunăstarea familiei Dvs. Grija pentru siguranța clienților este principala sarcină a personalului din cadrul Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA. Experții noștri în domeniul sistemelor de încălzire pe combustibil solid vă prezintă lista celor mai frecvente greșeli, din cauza cărora este necesară demontarea șemineului.

Подробнее: Sfaturi utile de la expertii Centrului Termika cum corect alegem si montam semineul.

Timp de peste sapte ani experții noștri colaborează cu companii renumite din Europa, care au oferit europenilor posibilitatea de a-și reduce considerabil costurile la încălzire și de a continua să economisească în acest sens toată viața. Acum această posibilitate o are și orice cetățean al Republicii Moldova. Noi vă prezentăm un asortiment larg de sisteme de încălzire unice pe combustibil solid (șeminee , sobe, cazane pe lemne), datorită cărora veți consuma exact cantitatea de căldură necesară Dvs.!

Подробнее: Citeva motive importante pentru a vizita centrul Termika: facturile pentru încălzire nu vor mai fi...

Scopul de bază al Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA este clientul mulțumit. Anume din acest considerent experții noștri sunt mereu în mișcare pentru a găsi modalități de îmbunătățirea nivelului de trai al fiecărui cetățean al țării noastre și de a-i oferi posibilitatea să reducă considerabil costurile la încălzire, propunându-i o alternativă decentă la sistemele standard de încălzire pe gaz. Puțini oameni din țara noastră sunt mulțumiți de valoarea facturilor primite în sezonul de încălzire și totuși continuă toți să le achite, căci fără încălzire nu facem nimic.

Подробнее: Ventilarea inteligenta cu recuperare de căldură crește nivelul de confort și reduce cheltuielile.

Am scris și anterior despre avantajele imense ale unui recuperator de căldură. În acest articol vom aprofunda această temă, pentru a vă relata despre ideea simplă, dar în același timp genială, care stă la baza unui astfel de dispozitiv. Vă reamintim că recuperarea de căldură este procesul de încălzire a aerului rece intrat în încăpere cu ajutorul aerului cald evacuat, prin transferul de căldură. Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură sunt de 2 tipuri: Centralizate și Descentralizate.

Подробнее: Un recuperator de căldură reduce costurile la încălzire, îmbunătătește starea sănătății și elimina...