Sistemul de Ventilație Inteligent este Oaza sănătății în locuința noastră

Praful, alergenii, mucegaiul, radonul, CO2 (gaz asfixiant, toxic, incolor) sunt o mică parte din elementele vicioase pe care le respirăm într-o încăpere aerisită insuficient. Casa ta poate fi de 7 ori mai poluată decât aerul exterior.

Pe timp de iarna, ții geamurile mai mult închise, ca să păstrezi căldura, și respiri un cocktail de substanțe cu potențial periculos din agenții de curățare, odorizante, gaze eliminate de mobilă sau produse alterate.

Potrivit unui studiu realizat de EWG (Environmental Working Group), 53% din peste 2.100 de produse de curățare, conțin substanțe precum hidroxidul de sodium sau hidroxidul de potasiu, compuși care pot afecta plămânii. În plus 20% dintre aceste produse  conțin substante cancerigene precum formaldehidele.

Nimeni nu-și dorește o casă urât mirositoare, însă majoritatea odorizantelor conțin compuși chimici și arome artificiale care pot afecta sistemul endocrin, cu potențial de risc în apariția cancerului la sân.

Într-un studiu realizat s-a descoperit că din peste 200 de produse des utilizate în gospodării cantitatea cea mai mare de arome artificiale se găsește în odorizantele de camera.

Cum scăpăm de aerul viciat din încăpere?

Doar Centrul TERMIKA vine cu soluția perfectă pentru casa Dvs! Sistemul de Ventilație Inteligent cu recuperare de căldură.

Cu ajutorul acestuia, poți ventila continuu și eficient locuința, balansând nivelul de umiditate, oxigen și aer curat. Un factor important este traseul ventilării.

Aerul proaspăt trebuie să pătrundă în încăperile principale precum dormitoarele, camerele de zi, birourile (mai ales cele dotate cu calculatoare), camerele de joacă etc. Aerul viciat trebuie evacuat din bucătării, băi și alte încăperi secundare.

Sistemul de ventilare inteligent cu recuperare necesită o proiectare și o atenție deosebită în efectuarea unor calcule corecte ce ține de:

  • alegerea tipului de utilaj, care va efectua ventilarea spațiului;
  • stabilirea cantității de aer proaspăt (m3/h), necesar pentru o ventilare optimală;
  • poziționarea corectă al punctelor exterioare de evacuare și de alimentare;
  • dimensiunile și diametrul traseelor de ventilare;
  • stabilirea corectă a punctelor de refulare și aprovizionare;
  • măsurarea nivelului de umiditate, CO2 și altele.

De aceea pentru a avea parte de o ventilare inteligentă cu recuperare bine chibzuită contactați experții Centrului TERMIKA.

Procură un Sistem de Ventilare Inteligent cu recuperarea căldurii de la Centrul TERMIKA și vei avea parte mereu de un aer proaspăt și curat, care va îmbunătăți considerabil starea Dvs. de sănătate și veți crea în casa voastră o oază a prospețimii.

Va fi mai plăcut în locuința Dvs. să petreceți cât mai mult timp împreună cu familia.

Puteți obține informații mai detaliate despre serviciile și produsele noastre de la experții Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA la numărul de telefon: 079 61 80 80; 079 44 71 39 ori vizitându-ne la adresa: mun. Chișinău, str. Matei Basarab 2/1.

In luna Mai, anului 2023 clientul a venit catre Centrul Termika sa se consulte despre posibilitatile care sunt privind montarea unei surse de...
In luna Februarie 2023 Centrul Termika a montat o pompa de caldura Geotermala de 9kw in Chisinau , sectorul Ciocana, regiunea Megapolis ...
Recent in luna Decembrie 2022 Centrul Termika a montat o pompa de caldura Aer-Apa tip monobloc de 12kw in Chisinau pe str. Uzinelor la o casa de...
Clientul care sa adresat la Centrul Termika a venit cu solicitarea de a monta un semineu pe lemne in Moldova in casa sa de 140 m2....
Tot mai multa lume alege un semineu pe lemne in Moldova ca o sursa sigura pentru incalzire in casa. Sistemul de incalzire pe gazul natural...