Un semineu pe lemne - un sistem eficient de incalzire doar la TERMIKA

   

   Un șemineu pe lemne, montat în casă, servește nu numai ca un element de decor, ci și ca sursă de căldură pentru încălzire. Semineile pe lemne de la Centrul TERMIKA au o popularitate foarte mare printre proprietarii de căsuțe de vară sau vacanta. 

   Șemineele pe lemne pentru încălzire sunt redate printr o construcție simetrica în care focarul se monteaza intr o nișă specială numita – hota, fiind construita din materiale cu proprietati unicale numit Vermikulita sub forma de placi termorezistente de pina la 1300C  si care sunt  100% material ecologic natural.

In imaginele de jos pas cu pas va transmitem  cum se construeste corect un semineu tip soba- camin cu eficienta ridicata de peste 80%.

 

   Arderea lemnului în focar este asigurata de oxigenul furnizat prin nisele speciale in partea de jos a semineului, in plus toate semineile noastre  mai au un spatiu in  partea superioară a sticlei, prin care aerul din camera trece și protejează sticla de diferitele impurități emise în procesul de ardere. Toate semineele în mod obligatoriu sunt echipate cu un coș de fum simplu sau izolat din otel sau inox pentru a evacua gazele si fumul care este eliminat in procesul  arderii a lemnelor in camin.

 

   Centrul TERMIKA promovează tehnologiile eficiente care asigura independența energetica si un randament destul de mare fiind peste 85%. In show roomul nostru puteti gasi o gamă largă de modele de șeminee pe lemne moderne, astfel va puteti alege un semineu  potrivit pentru orice buzunar si design al casei Dvs.

Centrul TERMIKA, in parteneriat cu peste 20 de producători din diferite țări ale Uniunii Europene, va poate propune o solutie complexa si eficienta pentru încălzirea casei Dvs sau a unui apartament.

Zece ani de experiență in acest domeniul ne face sa venim cu idei inovative, eficiente si practice pentru realizarea oricarui proect in montarea semineilor, sobelor sau cosului de fum.

 

Sistema de încălzire alternativa a casei cu un șemineu pe lemne

 

   O flacără vie pilpiind într-un șemineu pe lemne arată întotdeauna frumos, creând comfortul în casă. Savurind focul in semineu, noi prin constructia din  Vermikulita creăm un concept sobă – camin care este cel mai eficient sistem de încălzire pe lemne la ziua de azi.

 

Propunem următoarele modele:

• cu sticla dreapta

• tunel, montat în centrul camerei

• pe colțul sting sau drept

 

   În cazul nostru, clientul din Chisinau a dorit să-si instaleze un șemineu cu o lățime de 160 cm, modelul - PanTech 160 EVO ULD și o putere de 21 kW, care sa potrivit foarte bine in hol de 50 m2.

 

Principalele avantaje ale șemineelor pe lemne

 

   Un șemineu pe lemne instalat profesional, cu încălzire pe aer natural sau fortat, va ajuta sa acoperiti o casa cu o suprafata de pina la 200m2

Acest lucru noi il asiguram prin hota eficienta care acumuleaza căldură si o eliberează treptat in toata casa prin convectia de aer fortata.

 

Ca rezultat primim urmatoarele avantaje:

• avem o caldura sanatoasa în orice cameră

• detinem un sistem alternativ de incalzire si independent de electricitate, gaz si apa

• avem cel ami econom sistem de incalzire cu un consum minim de pina la -70% in comparatie cu cea electrica sau gaze naturale

• o durata indelungata de folosire a șemineului din oțel pe lemne de pina la 20 de ani 

 

Cumpărați un șemineu ieftin în Moldova

 

La Centrul TERMIKA puteți obține o consultare gratuita și profesionala, tot aici puteți alege semineul dorit care cel mai bine s ar potri pentu.

Comandati si cumparati un șemineu pe lemne in Chișinău apelind la numarul  direct 079 61 80 80.

Clientul nostru  din suburbia Chisinaului a vizitat in luna Aprilie Centrul Termika cu cererea de a face o oferta pentru montarea unei pompe...
Pe un loc pitoresc pe un virf de deal, clientul nostru a decis sa deschida un hotel modern pentru odihna si relaxare cu toate conditiile...
In ultima perioada  tot mai mult se simte povara cheltuielilor pentru incalzirea incaperilor, fie in casa de locuit,   fie alte...
De un an de zile Centrul Termika importa si monteaza pompe de caldura aer apa in Molodva de la doi renumiti producatori, unul fiind din...
Centrul Termika, in luna August a montat 2 robineti de balansare statica cu afisaj pentru a asigura buna functionare si inalta  ...