Sobe pe peleți în apartament? Da! Pentru că sunt avantajoase, moderne și arată stilat

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA oferă produse exclusive pe piața din Moldova, datorită cărora fiecare își poate reduce esențial costurile de încălzire, continuând să economisească o viață întreagă. Noi oferim soluții moderne, atât pentru case, cât și pentru apartamente.

Sobele moderne pe peleți reprezintă niște construcții de dimensiuni mici, capabile însă să încălzească spații mari. Dacă sunteți în căutarea unei alternative pentru încălzirea cu gaz, sobele pe peleți sunt soluția perfectă.

Sobele moderne sunt dotate cu sistem inteligent, randamentul acestora atinge 97%, plus că acestea funcționează pe bază de peleți din lemn de orice forme și dimensiuni. Sobele pe peleți sunt foarte simplu de folosit, fără să necesite abilități speciale în acest sens.

Acestea pot fi instalate și în apartamentele din oraș, întrucât acest lucru este permis. Fiind foarte comode, acestea înlocuiesc cu ușurință vechile cazane pe gaz. Mai mult decât atât – producătorii moderni au grijă nu doar ca sobele să funcționeze bine, ci și să arate frumos.

Eficienta sobelor pe peleți sunt mai mari, decât sobele pe lemne. Granulele sunt curățate, acestea au un conținut minim de umezeală, un conținut foarte mic sau chiar egal cu zero de rășină, nu sunt murdare, nu au scoarță și nu conțin insecte. În rezultat aveți mai multă căldură, mai puțină murdărie și mai puțină cenușă la un kilogram de combustibil.

Centrul TERMIKA va propune două tipuri de sobe de la diferiti producatori Europeni:

  • pe aer;
  • pe apă.

Haideți să examinăm avantajele sobelor pe peleți.

  • Sobele pe peleți sunt mai de încredere, decât cele pe lemne. Suprafața unei sobe pe peleți nu se supraîncălzește (cu excepția sticlei de la ușă).
  • Nu necesită un control permanent. Puteți instala un termostat, uitând astfel pe mult timp de sobă și completând doar periodic buncărul.
  • Cenușa poate fi scoasă, fără a aștepta să se răcească.
  • Astfel de sobe nu necesită coșuri de fum. Conducta de aspirație poate fi scoasă prin peretele casei, așa cum se face și în cazul cazanelor pe gaz. Astfel nu se formează funingine.

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vă pune la dispoziție un asortiment larg de sobe, care o să vă încălzească pe timp de iarnă și o să contribuie, în același timp, la economisirea esențială a bugetului Dvs. Achiziționând o sobă pe peleți pentru apartament, vă recuperați în mod garantat investițiile în decurs de 3 ani, plus că veți continua să economisiți tot restul vieții.

Experții noștri în domeniul sistemelor de încălzire pe combustibil solid vă vor oferi consultații pentru orice întrebări pe care le aveți, la numerele de telefon (022) 430 484, 079 61 80 80. În plus, vă așteptăm să vizitați centrul nostru TERMIKA de pe str. Matei Basarab 2/1, unde vă vom demonstra avantajele produselor noastre.

Pe un loc pitoresc pe un virf de deal, clientul nostru a decis sa deschida un hotel modern pentru odihna si relaxare cu toate conditiile...
In ultima perioada  tot mai mult se simte povara cheltuielilor pentru incalzirea incaperilor, fie in casa de locuit,   fie alte...
De un an de zile Centrul Termika importa si monteaza pompe de caldura aer apa in Molodva de la doi renumiti producatori, unul fiind din...
Centrul Termika, in luna August a montat 2 robineti de balansare statica cu afisaj pentru a asigura buna functionare si inalta  ...
In luna Iulie echipa din domeniul ventilarii al Centrului Termika au montat  un sistem performant de ventilare cu recuperare in apartament ....