TERMIKA te ajuta sa-ti construesti un sistem de incalzire econom si eficient

Caminul pe lemne, deja de mult nu mai este un lux în casă, el servește ca un sistem independent de incalzire care poate fi o sursa sigura si eficienta in casa ta si sa genereze economii la incalzire de pina la 70%, devenind un sistem de incalzire mai econom decit cel pe gaz.

 

Centrul TERMIKA vinde nu doar seminee, dar si solutii profesionale, confort si economie.

 

Va prezentam un proiecrt realizat recent de catre expertii Centrului TERMIKA.

Semineul pe lemne pe care dorim sa v-il propunem de la compania ungureasca Technical de modelul PanTech 100 EVO V LD, care este vindut in exclusivitate de Centrul Termika pe piata Moldovei.

Acest semineu pe lemne intruneste cele mai inalte tehnologii de ultima ora pe segmentul semineilor din otel.


Șemineele pe lemne pentru încălzire in Moldova  sunt construite exclusiv din materiale rezistente la temperaturi si usor montabile cu caracterisitici unicale si care sunt 100% material ecologic si natural numite, VERMICULITA sau SCAMOL, importate exclusiv din Austria si Danemarca.  

 

  

Conceptul unical, camin-soba a Centrului TERMIKA, preluata de la cei mai renumiti producatori din Germania, Italia, Franta etc.  ne permite sa ridicam eficienta semineelor de peste 85%, astfel asigurind casa cu caldura pe o perioada indelungata cu un consum minim.  

Misiunea Centrului TERMIKA era de a incalzi o suprafata de 150 m2, combinind stilul modern pentru  incalzirea salonului si a trei dormitoare prin convectie de aer cald  astfel, asigurind independența energetica si reducerea costurilor la incalzire. Misiunea a fost realizata cu succes, luind in calcul toate cerintele clientului.  

 

In show roomul nostru puteti gasi o gamă largă de modele de șeminee pe lemne moderne, astfel va puteti alege un semineu  potrivit pentru orice buzunar si design al casei Dvs.

Centrul TERMIKA, in parteneriat cu peste 20 de producători din diferite țări ale Uniunii Europene, va poate propune o solutie complexa si eficienta pentru încălzirea casei Dvs sau a unui apartament.

Peste douasprezece ani de experiență in acest domeniul ne face sa venim cu idei inovative, eficiente si practice pentru realizarea oricarui proect in montarea semineilor, sobelor sau cosului de fum.Monteaza o sistema de încălzire alternativa pe baza  semineului pe lemne, care va spori confortul locuintei tale si iti va aducesi costuri reduse la incalzire.

 

Expertii Centrului TERMIKA nu promit, ci realizeaza visul in realitate.


Cumpărați un șemineu calitativ în Moldova, de la Centrul TERMIKA

 

La Centrul TERMIKA puteți obține o consultare gratuita și profesionala, tot aici puteți alege semineul dorit care cel mai bine s ar potri pentu.

 

Comandati si cumparati un șemineu pe lemne in Chișinău apelind la numarul  direct 079 61 80 80.


Clientul nostru  din suburbia Chisinaului a vizitat in luna Aprilie Centrul Termika cu cererea de a face o oferta pentru montarea unei pompe...
Pe un loc pitoresc pe un virf de deal, clientul nostru a decis sa deschida un hotel modern pentru odihna si relaxare cu toate conditiile...
In ultima perioada  tot mai mult se simte povara cheltuielilor pentru incalzirea incaperilor, fie in casa de locuit,   fie alte...
De un an de zile Centrul Termika importa si monteaza pompe de caldura aer apa in Molodva de la doi renumiti producatori, unul fiind din...
Centrul Termika, in luna August a montat 2 robineti de balansare statica cu afisaj pentru a asigura buna functionare si inalta  ...