Vrei caldura ieftina ? Centrul Termika te poate ajuta!

Tot mai multa lume alege un semineu pe lemne in Moldova ca o sursa sigura pentru incalzire in casa. Sistemul de incalzire pe gazul natural devine un lux pe timp ce trece, de oarice pretul nu mai bate pasul pe loc, ci creste continuu si considerabil provochind costuri mari la incalzire si o povara grea pentru locuitorii tarii noastre.

Centrul TERMIKA, care a inceput activitatea sa din 2010 mereu a promovat sistemele de incalzire pe combustibil solid ca o sursa de incalzire alternativa la cea pe gaz, astfel asigurind clientilor nostri o alternativa care le permite sa nu fie dependenti de un sigur monopolist.

Acest fapt ne permite sa ne formam costurile mult mai mici pentru incalzirea casei si sa ne genereze economii la incalzire de pina la 70%, devenind un sistem de incalzire mult mai econom decit cel pe gaz.

 

Centrul TERMIKA vinde nu doar seminee, dar si solutii profesionale, confort si economie.

 

Vrem sa va prezentam un proiecrt realizat recent de catre expertii Centrului TERMIKA intr o zona rezidentiala de tip Town House din regiunea aeroportului Chisinau.

La acest obict sa montat un semineul pe lemne de la compania ungureasca Technical de modelul PanTech 100 EVO V LD, care este vindut in exclusivitate de Centrul Termika pe piata Moldovei. 

       Conceptul unical tip camin-soba, propus in exclusivite de Centrul TERMIKA, fiind preluata de la cei mai renumiti producatori din Germania, Italia, Franta etc. sunt construite exclusiv din materiale rezistente la temperaturi inalte si usor montabile.

 

       Ele au caracterisitici unicale fiind 100% material ecologic si natural numite, VERMICULITA sau SCAMOL, importate exclusiv din Austria si Danemarca, care ne permite sa ridicam eficienta semineelor de peste 85%, astfel asigurind casa cu caldura pe o perioada indelungata cu un consum minim.  

          In pozele de mai jos vom arata pasii corecti privind montarea unui semineu dupa toate cerintele si normativele europene.Misiunea Centrului TERMIKA este de a asigura cu caldura o casa cu o sprafata de 160 m2, combinind stilul modern al constructiei si destinate pentru  incalzirea salonului si a dormitoarelor de la etajul doi  prin convectie de aer cald  astfel, asigurind independența energetica si reducerea costurilor la incalzire.

 

In show roomul Centrului Termika, puteti gasi o gamă largă de modele de șeminee pe lemne moderne, astfel va puteti alege un semineu  potrivit pentru orice buzunar si designe al casei Dvs.

 

 

 

Monteaza o sistema de încălzire alternativa pe baza  semineului pe lemne, care va spori confortul locuintei tale si iti va aduce si costuri reduse la incalzire.

 

Expertii Centrului TERMIKA nu promit, ci realizeaza visul in realitate.
Cumpărați un șemineu calitativ în Moldova, de la Centrul TERMIKA

 

La Centrul TERMIKA puteți obține o consultare gratuita și profesionala, comandati si cumparati un șemineu pe lemne in Chișinău apelind la numarul  direct 079 61 80 80.

 


Clientul nostru  din suburbia Chisinaului a vizitat in luna Aprilie Centrul Termika cu cererea de a face o oferta pentru montarea unei pompe...
Pe un loc pitoresc pe un virf de deal, clientul nostru a decis sa deschida un hotel modern pentru odihna si relaxare cu toate conditiile...
In ultima perioada  tot mai mult se simte povara cheltuielilor pentru incalzirea incaperilor, fie in casa de locuit,   fie alte...
De un an de zile Centrul Termika importa si monteaza pompe de caldura aer apa in Molodva de la doi renumiti producatori, unul fiind din...
Centrul Termika, in luna August a montat 2 robineti de balansare statica cu afisaj pentru a asigura buna functionare si inalta  ...