La Mereni, Centrul Termika a montat un semienu pe lemne ca o sursa alternativa de incalzire

Clientul care sa adresat la Centrul Termika a venit cu solicitarea de a monta un semineu pe lemne in Moldova in casa sa de 140 m2.

Grija si frica multor oameni ca gazele naturale pot fi oprite in orice moment a facut clientul sa se adreseze la noi pentru a avea in casa o alternativa la incalzire in cazul sistarii gazului rusesc.

Echipa noastra a primit toata informatia de la client unde si cum isi vede semineul montat in casa sa, asa ca in termen de 5 zile acest camin pe lemne a fost montat, testat si dat in primire catre client.

Centrul TERMIKA, incepind cu anul 2010 mereu a promovat sistemele de incalzire pe combustibil solid ca o sursa de incalzire alternativa la cea pe gaz, astfel asigurind clientilor nostri o sistema alternativa de incalzire care le permite sa nu fie dependenti de un sigur furnizor.

Datorita utilizarii unui camin pe lemne pe aer noi putem micsora considerabil  costurile pentru incalzirea casei si sa facem  economii la incalzire de pina la 70%, in comparatie cu cel pe gaze naturale.

 

Centrul TERMIKA vinde nu doar seminee pe lemne cu incalzire pe aer sau cu camasa de apa, dar ofera si solutii profesionale ingineresti care asigura confort si economie.

 

Vrem sa va prezentam un proiecrt realizat recent de catre expertii Centrului TERMIKA intr satul Floreni, Anenii Noi.

In aceasta casa sa montat un semineul pe lemne de la compania poloneza de modelul Fabio din otel 4mm, care este vindut in exclusivitate de Centrul Termika pe piata Moldovei. 

Centrul Termika vine cu un conceptul unic tip camin-soba, propus in exclusivite de Centrul nostru, fiind preluata de la cei mai renumiti producatori din Germania, Italia, Franta etc. sunt construite exclusiv din materiale rezistente la temperaturi inalte si usor montabile.

 

Folosind placile termorezistente VERMICULITA sau SCAMOL si fiind 100% material ecologic ele sunt importate exclusiv din Austria si Danemarca, care ne permite sa ajungem la o eficienta de peste 85%, astfel asigurind casa cu caldura pe o perioada indelungata de la 16 -24 ore cu un consum minim de lemne.  

Fiecare proces de constructie a semineului este verificat de un mester responsabil care va asigura buna functionare a semineului si calitate inalta a constructie din materialele procurate de la Centrul Temrika.


Specialistii Centrului TERMIKA au calculat puterea necesara pentru a asigura cu caldura o casa cu o sprafata de 140 m2, prin convectie de aer cald  astfel, asigurind independența energetica si reducerea costurilor la incalzire.

 

In show roomul Centrului Termika, puteti gasi o gamă largă de modele de șeminee pe lemne moderne cu incalzire pe aer sau apa, astfel va puteti alege un semineu  potrivit pentru orice buzunar si designul casei Dvs.

 

Monteaza o sistema de încălzire alternativa pe combustibil solid, care va spori confortul locuintei tale si iti va aduce si costuri reduse la incalzire.

 

Expertii Centrului TERMIKA nu promit, ci si realizeaza visul Tau

 in realitate.


Cumpărați un șemineu pe lemne  calitativ în Chisinau, de la Centrul TERMIKA

 

La Centrul TERMIKA puteți obține o consultare gratuita și profesionala, comandati si cumparati un șemineu pe lemne apelind la numarul direct 079 61 80 80.

Clientul nostru  din suburbia Chisinaului a vizitat in luna Aprilie Centrul Termika cu cererea de a face o oferta pentru montarea unei pompe...
Pe un loc pitoresc pe un virf de deal, clientul nostru a decis sa deschida un hotel modern pentru odihna si relaxare cu toate conditiile...
In ultima perioada  tot mai mult se simte povara cheltuielilor pentru incalzirea incaperilor, fie in casa de locuit,   fie alte...
De un an de zile Centrul Termika importa si monteaza pompe de caldura aer apa in Molodva de la doi renumiti producatori, unul fiind din...
Centrul Termika, in luna August a montat 2 robineti de balansare statica cu afisaj pentru a asigura buna functionare si inalta  ...